dinsdag 7 februari 2017

Review: Make-up Revolution Fortune Favours the Brave Palette


Vandaag een review van het Make-up Revolution Fortune Favours the Brave palette! Make-up Revolution is een Engels merk, dat sinds kort wordt verkocht bij de Etos. Daar was ik heel blij mee, want mijn ogen waren online al gevallen op dit pareltje.





De buitenkant van de verpakking ziet er heel leuk uit. Niet saai zwart zoals de meeste paletten! Het heeft een mooi goud matte verpakking met zwarte letters en een goud glanzende opdruk. Heel mooi! Op de achterkant staan de ingrediƫnten vermeld. Het is een redelijk groot palette, maar niet te groot. Ook is hij lekker dun. Ideaal om mee te nemen dus!



En dan is dit de inhoud. Super veel kleurtjes om uit te kiezen! 30 kleuren in totaal. Het zijn ook zeer verschillende kleuren, een ideaal palette dus om mee op reis te nemen. Ik vind de kleuren echt geweldig, je kunt ontzettend veel looks creƫren met dit palette!



Ook zit er een kwastje bij. Aan de ene kant zit een best wel plat kwastje om de oogschaduw mee aan te brengen en aan de andere kant zit een blendingkwast om de oogschaduw mee te blenden. Het kwastje is beter dan de meeste kwastjes die bij een oogschaduw palette geleverd worden, maar het is alsnog best wel een dun kwastje. Ik gebruik dan liever mijn eigen kwasten. Maar het is geen verkeerd kwastje!


Glimmer - Buffer - Peachy - Hope - Fortune - Skylight - Transformer - Midnight rainbow 
Eerste rij


Ice cloud - Golden coins - Cashmere - Tip top - Yes please - Green machine - Smoothie
Tweede rij


Caffeine fix - Latte - Pink diamond - Creme - Drama queen - Lonely planet - Blacqua
Derde rij


Soft - New world - Favour - Sunset hour - Super gold - Winning - Brave - The revolution
Vierde rij

De swatches zien er over het algemeen goed uit. Goede pigmentatie op enkele kleurtjes na. Bijvoorbeeld de eerste drie kleuren van het palette vallen een beetje weg. De rest doet wel goed zijn werk! Vooral de kleuren met shimmer zijn echt prachtig!

Make-up Revolution Fortune Favours the Brave - €16,99

Kortom, een echte aanrader! Hij is wel wat duurder als de palleten van Essence en Catrice, maar je hebt er dan ook zo'n betere kwaliteit en ook grotere hoeveelheid kleurtjes voor. Dit is echt een goed palette om als basis te hebben.

Veel liefs,

Kimberly