vrijdag 22 januari 2016

Review: I heart make-up I heart chocolate eyeshadow palette


Vandaag weer een make-up review! Vandaag gaan we namelijk kijken naar het I heart make-up 'I Heart Chocolate' eyeshadow palette. Het oogschaduw palette was de afgelopen maanden heel populair en dat kwam omdat het tijdelijk te koop was in de Kruidvat voor maar €8! Super goedkoop dus voor een oogschaduw palette met 16 verschillende kleuren.

Normaal gesproken kost het palette €14,99, er zat nu dus een flinke korting op.  Momenteel is hij niet meer bij de Kruidvat verkrijgbaar, alleen via bol.com online.


Ten eerste is de verpakking natuurlijk ontzettend leuk. Het heeft de vorm van een chocolade reep. Er zijn ook nog twee andere palettes verkrijgbaar in precies dezelfde vorm, maar dan in witte chocolade en pure chocolade. Het oogschaduw palette is vrij groot, maar dat vind ik niet storend. Er zitten 16 verschillende kleuren in, wat behoorlijk veel is. Ze hebben met dit palette het oogschaduw palette van too faced proberen na te maken. Dit is een behoorlijk prijzig palette in de vorm van een chocoladereep, ook ruikt hij naar chocolade. Ik heb het idee dat I heart make-up dit palette ook naar chocolade heeft proberen laten te ruiken, alleen is dit niet echt gelukt. Er zit een beetje een muffe geur aan het palette die ver weg naar chocolade ruikt. Niet echt geslaagd dus. Verder zit er een hele grote spiegel bij het palette, wat natuurlijk een groot pluspunt is. Ook zit er een dubbelzijdige sponsapplicator bij, maar die vind ik altijd maar onhandig. Ik gebruik gewoon mijn eigen kwasten.

                                                     Dit is hoe de binnenkant eruit ziet

Alle 16 kleuren + namen

Het palette bevat prachtige kleuren. De meeste zijn toch wel bruin tinten, maar daarnaast bevat het oogschaduw palette ook rode, roze en paarse tinten. Ook bevat het oogschaduw palette één matte highlighter en één glanzende highlighter.

You need love - Piece me together - One more piece - Love torn - Stolen Chocolate

Thank Friday - More! - Pleasure girl - Meet chocolate - Unforgivable - Love divine

Smooth Criminal - Chocolate love - You need more - What a way to go - Endorphins ready!

De meeste kleuren zijn goed gepigmenteerd. De middelste rij is op de foto helaas wat minder, maar als je ze op je oog aanbrengt valt het best wel mee. De meeste kleuren bevatten een glans, maar sommige zijn ook mat of bevatten glitters. Ze zijn makkelijk aan te brengen.


Deze ooglook heb ik gemaakt door de kleur 'Thank Friday' op het bewegend ooglid aan te brengen, 'Pleasure girl' in de arcadeboog en de highlighter 'You need love' op het wenkbrauwbot en in de innercrease aan te brengen en dit vervolgens allemaal in te blenden. Zoals je ziet hebben de kleuren een goed pigment. 

Dit palette is zeker aan te bevelen. Het is een echte budgettopper. Jammer dat hij niet meer bij de Kruidvat verkrijgbaar is. Je kunt hem nog wel bestellen 

Veel liefs, 

Kimberly